Kvalitetsdäck

Efter att ha sålt nya och begagnade däck, tar vi nu steget fullt ut med egen däck och slangimport. Under hösten 2006 gjorde vi vårt första besök på däckfabriken, det gjordes en noggrann uppföljning av det vi såg. Vi tog med oss alla intryck hem, och bestämde oss slutligen att inleda ett samarbete med fabriken.

Vi har hela tiden kommit med egna idéer, kunskap samt synpunkter från våra test förare. Samtidigt som fabriken har varit mycket lyhörda, för våra ändringar. Då vi har verkat i branschen med däck sedan 1967, anser vi oss sitta på en ganska stor kunskap, gällande dessa till skogsmaskiner. Lägg därtill, att detta däck är utvecklat tillsammans med ”skogsfolket” i deras miljö.

Således har Koppom Maskin, med sin kunskap under tre och ett halvt års tid testkört, varit delaktiga, styrande med sin kunskap i utvecklingen av dessa kvalitetsdäck.

Sammanfattningsvis är det vår vision att sälja ett mycket bra däck, utvecklat i Norden, till ett konkurrenskraftigt pris.

Självfallet gäller samma garantier för våra däck som alla de andra större aktörerna på vår marknad.

Vi lanserar nu på allvar ett så kallat ”High Flotation” däck, vilket har stor ytkontakt, samt lågt tryck mot marken, i förhållande till dess lastkapacitet. Således orsakar detta däck minimal skada i jord och på ungskog. Vidare ger vinklingen på mönstret en bra ”självrengöring” i moddiga miljöer och har en dokumenterat bra dragkraft och styrförmåga. Gummiblandningen är speciellt utvecklad för och i Nordiska förhållanden, lägg därtill att däcken är tjugolagrade med kevlar förstärkta sidor. Vilket gör dem mycket tåliga mot punktering. En viktig punkt är däckens rejäla mönsterdjup, samt att gummiblandningen i mönstren är extremt skärtåligt.

 

Våra ledstjärnor är:

  • Djup och bredd i vårt lager = snabba leveranser
  • Hög kvalité = bra garantier
  • Kunskap = trygghet
  • Lönsamhet för alla parter = Långsiktighet

 

ÖPPET 07.00 – 16.00
MÅNDAG – FREDAG

KOPPOM MASKIN AB
+46 (0) 571 21000